Poëziebordeel

Denk sensueel. Denk broeierig. Denk intiem. Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s,  in het weelderig interieur van een fin de siècle bordeel. In privé-lezingen geeft elke dichter van lichte zeden zijn of haar meest intieme delen - woorden – bloot in de schemerzone van gedempt licht, sofa’s en chaise longues, terwijl dansers en muzikanten de wachtende klanten vermaken. Kortom: performance art in een liederlijk totaalconcept. Poëzie gedrenkt in een wellustige avond.

Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer is de laatste keer dat u zo sprak over poëzie?

 

‘Poëziebordeel’ is een  initiatief van Poëziebordeel vzw, i.s.m. The Poetry Brothel, New York.

Back to All Events

Stranger than paradise


  • MUHKA Leuvenstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)


Voor onze editie in het MUKHA treden we binnen in de prikkelende expo rond etno-futurisme. Muurschilderingen uit Oceanië. Een film als menselijke klok. Onderschepte mobiele telefoongesprekken. Een baby met een head set. Wandtapijten van digitale foto’s.

Niemand kan weten wat nog niet bestaat. Maar het verbeelden van de toekomst is een prachtig spel. En spelen, daar houden wij van.

Wij noemen het ‘Stranger than paradise’. Een bordeel in een museum? Poëzie tussen kunst? O ja. Dat vinden wij de toekomst: grenzen uitwissen, alle registers open. Onze dichters-charmeurs van lichte zeden zullen in privé-lezingen hun meest intieme delen –woorden- bloot geven. We plaatsen broeierige performances her en der. Kortom: we gaan spelen, in een museum. Wellustig wezen tussen beelden van de toekomst. Ons eigen kleine paradijs in de vreemdste setting ooit.
Kom het ontdekken op 26 augustus.

Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer is de laatste keer dat u zo sprak over poëzie?

Deuren: 20:30
Start: 21u

Tickets: http://0fa6fb1f18e4.fikket.com/event/stranger-than-paradise

 

Earlier Event: July 29
Het Eenzame Harten Hotel