Poëziebordeel

Denk sensueel. Denk broeierig. Denk intiem. Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s,  in het weelderig interieur van een fin de siècle bordeel. In privé-lezingen geeft elke dichter van lichte zeden zijn of haar meest intieme delen - woorden – bloot in de schemerzone van gedempt licht, sofa’s en chaise longues, terwijl dansers en muzikanten de wachtende klanten vermaken. Kortom: performance art in een liederlijk totaalconcept. Poëzie gedrenkt in een wellustige avond.

Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer is de laatste keer dat u zo sprak over poëzie?

 

‘Poëziebordeel’ is een  initiatief van Poëziebordeel vzw, i.s.m. The Poetry Brothel, New York.

Back to All Events

Het Eenzame Harten Hotel


  • Festivalhuis Watouplein 12 Watou België (map)

Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s, in het interieur van een bordeel en presenteert hen als courtisanes van het woord. Intussen vermaakt een bohemien volkje van artiesten de wachtende klanten. Kortom: poëzie gedrenkt in een wellustige avond.

Voor onze editie op het Kunstenfestival Watou met hun centrale thema 'Alleenigheid' openen wij een poëtisch Eenzamehartenhotel en bieden er 'alleenige' harten soelaas in ons warme bordeel. Kom, vlei u tegen ons aan. We brengen acht dichters mee: tedere, stoute charmeurs van lichte zeden, die in privé-lezingen hun meest intieme delen –woorden- bloot geven. Er zullen intieme spielereien zijn voor uw ziel. Alles om de ondraaglijke lichtheid van het bestaan te eren.
We gaan spelen. Frivool en melancholisch teder. En rauw, dat ook. Met uw hart, uw herinneringen en het heerlijk diertje dat in uw lichaam huist. We gaan u prikkelen en u doen onthaasten tegelijk. We rekken uw geest. Zodat u blinkend en blozend naar huis gaat, en de eenzaamheid allang vergeten bent. 

Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer is de laatste keer dat u zo sprak over poëzie?

Tickets:

http://0fa6fb1f18e4.fikket.com/event/eenzame-hartenhotel

of 27 euro/pp overschrijven op BE03068899661384(Vermelding 'Eenzamehartenhotel + namen bezoekers). Een namenlijst zal aan de ingang liggen van al wie overschreef.

 

 

Earlier Event: May 6
The Gypsy Edition: Go Go Bordello!
Later Event: August 26
Stranger than paradise