Poëziebordeel

Denk sensueel. Denk broeierig. Denk intiem. Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s,  in het weelderig interieur van een fin de siècle bordeel. In privé-lezingen geeft elke dichter van lichte zeden zijn of haar meest intieme delen - woorden – bloot in de schemerzone van gedempt licht, sofa’s en chaise longues, terwijl dansers en muzikanten de wachtende klanten vermaken. Kortom: performance art in een liederlijk totaalconcept. Poëzie gedrenkt in een wellustige avond.

Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer is de laatste keer dat u zo sprak over poëzie?

 

‘Poëziebordeel’ is een  initiatief van Poëziebordeel vzw, i.s.m. The Poetry Brothel, New York.

Back to All Events

The Gypsy Edition: Go Go Bordello!


  • Mayer Manor 116 Nes Amsterdam, NH, 1012 KE Netherlands (map)

Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s, in het wulpse interieur van een bordeel en presenteert hen als courtisanes van het woord. In privé-lezingen spreidt elke dichter van lichte zeden zijn verzen. Intussen vermaakt een bohémien volkje van muzikanten, dansers en waarzeggers de wachtende klanten. Kortom: poëzie gedrenkt in een wellustige nacht.

Voor deze editie ontketenen we onze pure gypsy soul, donker, ontembaar en sensueel, temidden ruisende rokken, rinkelende juwelen en woest handgeklap. Kom mee alle teugels vieren op deze nacht gedrenkt in boho booze, Balkan swing en gitane extravaganza!


21u Het Bordeel opent zijn deuren
21:30-0u30 De dichters stellen zich ten dienst
0:30-3u Meer zinderende warmte gedrenkt in de geur van booze, boezems & balkan beats.

OPGELET: slechts 120 PLAATSEN! VOL = VOL!

Tickets: 
https://shop.link2ticket.nl/S/Chan/A1hXcUMFf15HUw?link=A1hXcUMFf1lLUA&channelid=A1hXcUMFf15HUw

Earlier Event: December 3
Le Salon de Curiosités
Later Event: July 29
Het Eenzame Harten Hotel