Poëziebordeel

Denk sensueel. Denk broeierig. Denk intiem. Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s,  in het weelderig interieur van een fin de siècle bordeel. In privé-lezingen geeft elke dichter van lichte zeden zijn of haar meest intieme delen - woorden – bloot in de schemerzone van gedempt licht, sofa’s en chaise longues, terwijl dansers en muzikanten de wachtende klanten vermaken. Kortom: performance art in een liederlijk totaalconcept. Poëzie gedrenkt in een wellustige avond.

Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer is de laatste keer dat u zo sprak over poëzie?

 

‘Poëziebordeel’ is een  initiatief van Poëziebordeel vzw, i.s.m. The Poetry Brothel, New York.

Back to All Events

Divine Decadence Finissage

  • Kasteel van Gaasbeek (map)

De sublieme expo Divine Decadence staat op ons het lijf geschreven: een dramaturgisch horrorkabinet waarin het exquise, perverse en bizarre in al haar glorie wordt getoond. Voor de finissage duiken onze dichters van lichte zeden in de duistere krochten van hun ziel. In het wulpse, perverse decor van de expo fluisteren ze jullie hun meest decadente verzen toe tijdens privé-lezingen bij gedempt licht. Een barok bacchanaal van poëzie.

19u00 Het Bordeel opent zijn deuren
19u30-22:30u De dichters stellen zich ten dienst

RESERVEREN VERPLICHT!
Mail naar kasteelvangaasbeek@vlaanderen.be of bel naar 02/531.01.30
Tickets (aan de kassa de avond zelf): 20 euro. Bij uw ticket krijgt u toegang tot de expo en alle dichters.

OPGELET: slechts 120 PLAATSEN! VOL = VOL!

Hou er rekening mee dat het tien minuten stappen is van de parking tot aan het kasteel.

Earlier Event: April 30
Daisies & Narcissus
Later Event: December 3
Le Salon de Curiosités