Poëziebordeel

Denk sensueel. Denk broeierig. Denk intiem. Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s,  in het weelderig interieur van een fin de siècle bordeel. In privé-lezingen geeft elke dichter van lichte zeden zijn of haar meest intieme delen - woorden – bloot in de schemerzone van gedempt licht, sofa’s en chaise longues, terwijl dansers en muzikanten de wachtende klanten vermaken. Kortom: performance art in een liederlijk totaalconcept. Poëzie gedrenkt in een wellustige avond.

Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer is de laatste keer dat u zo sprak over poëzie?

 

‘Poëziebordeel’ is een  initiatief van Poëziebordeel vzw, i.s.m. The Poetry Brothel, New York.

Back to All Events

Daisies & Narcissus


  • Carelshof Carelshof, 35 9040 Gent (map)

Het kriebelt, het zindert... De zin in een nieuwe editie vol oorstrelend plezier. We voelen ons frivool als madeliefjes, ijdel als narcissen. Vlei jullie neer in de bloem van onze schoot en laat ons jullie verwarmen in een lente avond geparfumeerd met sensualiteit en verwondering.

Onze dichters van lichte zeden fluisteren jullie hun intiemste woorden toe in het wulpse decor van kasteel Carelshof tijdens privé-lezingen bij gedempt licht. Intussen dartelen onze dansers, zangeressen en muzikanten voor jullie vertier. Poëzie gedrenkt in een wellustige nacht.

20u30 Het Bordeel opent zijn deuren
21:00-0:00u De dichters stellen zich ten dienst
0-2u Meer zinderende warmte in de warme schoot van de bar. 

Bij uw ticket krijgt u toegang tot alle dichters en acts.


OPGELET: slechts 120 PLAATSEN! VOL = VOL!

Voor alle duidelijkheid: er worden geen tickets opgestuurd, maar aan de kassa zal een lijst liggen van de namen van wie heeft gestort.

Er is slechts een kleine, onbewaakte vestiaire. Gelieve jassen zoveel mogelijk in de auto te laten.

Tickets: http://0fa6fb1f18e4.fikket.com/event/daisy-narcissus

Earlier Event: April 11
Sacré Printemps
Later Event: June 25
Divine Decadence Finissage