Poëziebordeel

Denk sensueel. Denk broeierig. Denk intiem. Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s,  in het weelderig interieur van een fin de siècle bordeel. In privé-lezingen geeft elke dichter van lichte zeden zijn of haar meest intieme delen - woorden – bloot in de schemerzone van gedempt licht, sofa’s en chaise longues, terwijl dansers en muzikanten de wachtende klanten vermaken. Kortom: performance art in een liederlijk totaalconcept. Poëzie gedrenkt in een wellustige avond.

Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer is de laatste keer dat u zo sprak over poëzie?

 

‘Poëziebordeel’ is een  initiatief van Poëziebordeel vzw, i.s.m. The Poetry Brothel, New York.

Back to All Events

Le Salon de Curiosités


Op 3 december strijken we voor het eerst neer in Nederland, in een pand in Amsterdam dat zelfs onze dromen overstijgt. Bovendien maken we er meteen een dubbele internationale editie van: naast de fine fleur van onze eigen dichters verwelkomen we 3 dichters van Poetry Brothel Londen, één dichter én de sketch artist van Poetry Brothel New York. Vanuit Nederland vergast Simon Mulder ons dan op zijn Poëziebar, waar sonnetten en absint de dans aangaan.

20u30 Het Bordeel opent zijn deuren
21-0u De dichters stellen zich ten dienst
0-2u Meer zinderende winterwarmte gedrenkt in de geur van bourbon, boezems & boogie.

OPGELET: slechts 120 PLAATSEN! VOL = VOL!

Tickets: 
https://link2ticket.nl/OrderMain.aspx?elink=A1hXcUMFfVhEUw&channelid=A1hXcUMFf11LWw

 

Earlier Event: June 25
Divine Decadence Finissage