Poëziebordeel

Denk sensueel. Denk broeierig. Denk intiem. Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s,  in het weelderig interieur van een fin de siècle bordeel. In privé-lezingen geeft elke dichter van lichte zeden zijn of haar meest intieme delen - woorden – bloot in de schemerzone van gedempt licht, sofa’s en chaise longues, terwijl dansers en muzikanten de wachtende klanten vermaken. Kortom: performance art in een liederlijk totaalconcept. Poëzie gedrenkt in een wellustige avond.

Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer is de laatste keer dat u zo sprak over poëzie?

 

‘Poëziebordeel’ is een  initiatief van Poëziebordeel vzw, i.s.m. The Poetry Brothel, New York.

Back to All Events

Poëziebordeel au château (Gent)

  • Kasteel De Varens Varingstraat Melle, Flanders, 9090 Belgium (map)

Na de eerste proeverij op de Poëzienacht in Brugge gaan we op 7 juni 'all the way' in een tot de verbeelding sprekend kasteel in het Gentse. Met zwoele muziek, verrassende acts, duivelse drankjes en hemelse poëzie. Een pre-midzomernachtdroom.

Dichters van lichte zeden in Gent zijn Lotte Dodion, Charlotte Van den Broeck, Lies Van Gasse, Jan Ducheyne, Inge Braeckman en Michaël Vandebril, onder het waakzame, wulpse oog van de Madame, Ineke Van Nieuwenhove.

20u Het Bordeel opent zijn deuren
21-0u De dichters stellen zich ten dienst
0-3u Meer zinderende zomernachtwarmte gedrenkt in de geur van bloesems, boezems & boogie.

Op vertoon van uw ticket ontvangt u aan de ingang 3 penningen, goed voor 3 privé-lezingen OF 3 drankmunten. Wie zich opdoft en de Madame betovert met zijn of haar wulpse tenue, krijgt van haar een extra penning toegestoken.

OPGELET: slechts 200 PLAATSEN! VOL = VOL!


Tickets: 

 

Later Event: November 8
Poëziebordeel Suprême Soirée