Poëziebordeel

Denk sensueel. Denk broeierig. Denk intiem. Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s,  in het weelderig interieur van een fin de siècle bordeel. In privé-lezingen geeft elke dichter van lichte zeden zijn of haar meest intieme delen - woorden – bloot in de schemerzone van gedempt licht, sofa’s en chaise longues, terwijl dansers en muzikanten de wachtende klanten vermaken. Kortom: performance art in een liederlijk totaalconcept. Poëzie gedrenkt in een wellustige avond.

Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer is de laatste keer dat u zo sprak over poëzie?

 

‘Poëziebordeel’ is een  initiatief van Poëziebordeel vzw, i.s.m. The Poetry Brothel, New York.

Back to All Events

Poëziebordeel Suprême Soirée


Na de eerste proeverij op de Poëzienacht in Brugge en onze midzomernacht in een kasteel in het Gentse strijken we op 8 én 9 november neer in het zeventiende-eeuwse herenhuis HUIS HAPPAERT in Antwerpen. 

Dichters van lichte zeden zijn Lotte Dodion, Stijn Vranken, Charlotte Van den Broeck, Jan Ducheyne, Lies Van Gasse, Maud Vanhauwaert en Michaël Vandebril, onder het waakzame, wulpse oog van de Madame, Ineke Van Nieuwenhove.

We zijn ook bijzonder verheugd dat de notoire bedenkers en oprichters van het allereerste poëziebordeel, The Poetry Brothel in New York, ons het hele weekend in november zullen vervoegen in Poëziebordeel à l'Anvers. Hear hear for The Madame en Tennessee Pink!

Zaterdagnacht 8 november houden we tot in de late uurtjes een PÖEZIEBORDEEL SUPRÊME SOIREE om nooit meer te vergeten. 

20u Het Bordeel opent zijn deuren
21-0u De dichters stellen zich ten dienst
0-2u Meer zinderende winterwarmte gedrenkt in de geur van bourbon, boezems & boogie.

Bij aankomst ontvangt u 3 penningen, goed voor 3 privé-lezingen.
Wie zich opdoft en de Madame betovert met zijn of haar wulpse tenue, krijgt van haar een extra penning toegestoken.

OPGELET: slechts 150 PLAATSEN! VOL = VOL!

Er is slechts een kleine, onbewaakte vestiaire. Gelieve jassen, hoeden en sjaals zoveel mogelijk in de auto te laten.

Ticketinfo: http://0fa6fb1f18e4.fikket.com/

Er worden geen tickets opgestuurd, maar de namenlijst zal klaar liggen aan de kassa.

Earlier Event: June 7
Poëziebordeel au château (Gent)
Later Event: November 9
Poëziebordeel's Mad Hatter's Tea Party